Bericht van de Prins

Beste Ratten, Rattinnen

Vandaag is het De 11e v/d 11e, de start van het carnavals seizoen. Vorig jaar hadden we niet kunnen denken wat er nu allemaal gebeurd.  We leven in een tijd waar we een beetje op ons tellen moeten passen en aan elkaar moeten denken. Hier past carnaval op de manier die we kennen niet bij. Natuurlijk zijn we als Raad van 11 nog altijd aan het kijken wat er misschien wel mogelijk is. Want Carnaval is net als andere feestdagen, niet van de kalender te gooien. Het is leuk om te zien hoe verenigingen nog volop bezig zijn met carnaval. Dit motiveert voor de komende jaren! Ook horeca en andere ondernemers hebben deze tijd niet makkelijk . Het is goed om te zien dat ze zich bezig houden met leuke initiatieven.  Laat ons hopen dat deze tijd ons snel passeert en dat we weer uit kunnen kijken naar een volledig  carnaval in 2022!

Prins Christian den Eersten  en zijn gevolg.

Prins Christian den Eerste

Christian zit sinds 2017 in de raad van 11, op 11 november 2018 heeft Christian de taak van Prins over genomen van Patrick Hemelaar